МВР мълчи, журналистите ги е страх!


Сподели:
29 Август 2016, Понеделник
Какви времена! Станало е убийство и то не в някоя затънтено село, а в центъра на европейската столица София, управлявана от най-добрият политик Фандъкова - булевард "Мария Луиза".

Двама са спорили, убитият е на 50 години. Е, какво е това МВР като не знае кой е убитият – от варварин или българин? Най-вероятно знае, но указанията са да не се казва, за да не се създавало настроение срещу скъпите гости.

Подражаваме на Меркеловата Германия, дето криха две седмици сексуалните безчинства на варварите по Коледа. МВР мълчи, а журналистите се правят на разсеяни или и на тях са им наредили да си траят. И някак си правят едно съвсем, ама много съвсем леко намигване: „Районът на булевард "Мария Луиза" в София е известен с масовото присъствие на нелегални бежанци и мигранти. Там често стават скандали, има и случаи с ранени при саморазправа”. Демек – сещайте се за какво става дума. Така е в София, но за Харманли, понеже е вътрешна разправа, се казва що –годе истината: Масово сбиване в бежанския лагер в Харманли. По първоначална информация в сбиването са участвали афганистанци и иракчани, които получили подкрепление от сирийци.

Сега се бият помежду си, след месец –два ще ни почнат и нас.

Източник: pogled.info

В категории: , Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код