Македонска верига ще открие 10 магазина в София до края на годината


Сподели:
28 Ноември 2017, Вторник
Mакедонският лидер в търговията с хранителни стоки "КАМ фууд" отвори първите си два магазина в България. Те са от типа "хард дискаунт" и се намират в кварталите "Младост 4" и "Люлин 7".

Във всеки от тях се предлагат над 1000 вида хранителни и нехранителни продукти и работят по седем служители.

Обектите КАМ в България ще предлагат собствени марки, регионални артикули от Македония и Сърбия и повече от 50% стоки от български производители. Намерението е да се предлага най-добро качество на възможно най-ниски цени, съобщават от компанията.

Собственици на веригата КАМ в Македония са Гоце Камчев и Таня Камчева – баща и дъщеря. Компанията управлява 63 обекта в Македония, а от края на 2015 г. се разширява в Косово и Албания.

Голяма част от стоките в магазините на веригата в Македония са внос, който КАМ прави директно – от Гърция и Турция (плодове и зеленчуци), от Германия и Швейцария (сух асортимент, замразени и млечни артикули), от Тайланд (консерви риба тон), от Китай (нехранителни стоки), от Италия (сух асортимент).

Повечето продукти са известни брандове на големи производители, а около 40% са собствени марки на веригата (private labels), произведени за нея в Македония, Германия, Швейцария, Италия: шоколадови изделия, кафе и чай, алкохолни напитки, захарни изделия, кетчуп, майонеза, ядки, колбаси, пастети, замразени и консервирани риби, сокове и безалкохолни напитки, сухи супи, козметика, млечни продукти, основни храни.

До края на годината компанията планира да разполага с общо 10 магазина в София.

Източник: dnevnik.bg

В категории: Новините, Новините, Бизнесът

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код