Министрите гледат актуализираната стратегия за национална сигурност


Сподели:
06 Декември 2017, Сряда
На редовното правителствено заседание министрите ще разгледат актуализираната стратегия за национална сигурност.

На заседанието ще бъде обсъден и проект за тригодишен план за действие за изпълнението на националната програма за развитие: България 2020, в периода 2018-2020 г. Предвидена и точка за определяне линията на бедност за 2018 г.

Под различни форми ще бъдат направени корекции на средствата за бюджетни организации.

По бюджета на МО за 2017 г. във връзка с увеличаване на капитала на търговско дружество и проект на решение за увеличаване на капитала на многопрофилна болница за продължително лечение и рехабилитация „ВИТА“ ЕООД – Велинград. Ще бъде разгледан и проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2017 г.

Министрите ще обсъдят и решат възможности за одобряване на вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на околната среда и водите за 2017 г.

Дневният ред от заседанието на Министерския съвет предвижда разглеждане на годишен доклад за изпълнението през 2016 г. на концесионните договори за добив на минерални води – изключителна държавна собственост, и на концесионния договор за защитена територия – изключителна държавна собственост, представляваща част от национален парк „Пирин“ - „Ски зона с център гр. Банско“. /БГНЕС


В категории: България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код