Коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна


Сподели:
14 Декември 2017, Четвъртък


За четвърти пореден път във Варна ще се проведе коледно карнавално бягане. Събитието започва на 16-ти декември /събота/  в 9,00ч. на входа на Морска градина до слънчевия часовник. Организатор е дирекция „Спорт“ към Община Варна.

Отбори от по 4 души ще се съревновават в 4 обиколки от по 400 метра за всеки член на отбора. Желателно е всеки участник да носи забавен коледен костюм – червена премяна, рудолфски екип, костюм на джудже или  поне червена шапка или рогца. Задължително условие е да има поне една  дама в отбора. Участниците, които нямат съотборници, ще се комбинират на старта.

Преди самата щафета ще се загрява с танц под латиноамериканки ритми и професионални танцьори. ,Ще има и "брънч парти", където всеки, който желае да се включи, може да приготви любимото си домашно ястие и да го сподели с всички. Желателно е да има и кратка бележка със съставките и храната да е здравословна.
За победителите има осигурени награди. Предвидена е и томбола. Всеки участник в щафетата ще получи по едно талонче, а участниците в брънч партито – по две. Участие и в двете събития осигурява три талончета за томболата.

Програма:

09:00 - 09:30 - Раздаване на стартови номера на отборите

09:30 - 10:00 - Зумба разгрявка

10:00 - 10:45 - Щафетно бягане с отбори от по 4 човека

10:45 - 11:15 - Награждаване на победители, годишни награди, томбола

11:15 -Брънч парти


В категории: Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код