Йончева намекна, че е заплашвана, БСП й осигури кола с шофьор


Сподели:
19 Ноември 2018, Понеделник
Не бих искала да влизам в конкретика. Мисля, че много неща ще станат ясни в близките месеци, изтъква говорителят на ПГ на "БСП за България"

Говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева намекна за получени заплахи, поради което ръководството на парламентарната група на левицата е решило да й се предостави кола с шофьор.

"Не бих искала да влизам в конкретика. Мисля, че много неща ще станат ясни в близките месеци", лаконична беше журналистката-депутат в отговор дали е била заплашвана.

"Като депутат никога не съм ползвала кола и шофьор от парламента. Никога не съм мислила, че това е необходимо. Очевидно, за да приема това предложение от страна на Нинова и БСП, имаме определени притеснения", коментира елена Йончева. Соцлидерката Корнелия Нинова призна, че е притеснена за сигурността на Йончева.

"Аз предложих на ръководството на ПГ да осигурим на Ели кола и шофьор, за да е спокойна, защото тя пътува много из цялата страна. Кара сама, често е сама с детето и бях притеснена да не й се случи нещо, да не попадне на провокация. Искам да гарантирам нейното спокойствие, за да си върши работата, защото тя наистина засегна сериозни интереси", намекна Нинова за поисканата проверка на магистралите от страна на Йончева и за острата реакция на строителния бранш. "Ние стоим зад нея, но и като ръководител и жена и майка съм длъжна да й осигуря спокойствие да си върши работата", добави Нинова.Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, Новините, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код