Сидеров пак се врътна: Моята идея не е за оттегляне на патриотите от управляващата коалиция


Сподели:
19 Ноември 2018, Понеделник
С премиера разговаряхме, за да изчистим някои теми, които бяха медийно замърсени. Почувствах се отговорен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка.

Това написа председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров

"Идеята ми е за заздравяване, а не за разрушаване на управляващата коалиция. Категорично искам да кажа, че моята идея не е за оттегляне на патриотите от управляващата коалиция, както манипулативно внушават евродепутатът Джамбазки и негови колеги. Целта е управлението да продължи с нови идеи и важни решения за българския народ, свързани със стандарт и доходи. Аз съм за стабилност и добро управление. Много е важно всеки от партньорите ми в "Обединени патриоти" да надмогне егото си!", допълва още той.

ПРИПОМНЯМЕ, че в събота вечерта Сидеров поиска оставката на Каракачанов, защото и той като Валери Симеонов "не е издържал теста на властта".

В многобройни интервюта в почивните дни Сидеров обясни мотивите за искането си: "Призовавам вицепремиера Каракачанов също да подаде оставка и да видим дали можем да бъдем Патриотичен блок, някаква формация, която да започне начисто - да поставим приоритети какво искаме да постигнем за българския народ. Ако не – всеки да си хваща пътя и да си тръгва! Няма срок и ултиматум, правя го като приятелско предложение, което да ги върне към основните неща в живота, защото смятам, че и двамата малко позагубиха връзка с реалността.Тази оставка я предлагам като спасителна акция, а не като нападка към Каракачанов, че може да подкрепяме управлението и без да заемаме ръководни фигури. Имаме нужда от обновяване. Има спад на доверието в патриотите. Загубихме комуникацията и всичко това. Опасявам се да не последваме съдбата на реферматорите. Тях ги няма на политическата сцена. Ако Каракачанов остане във властта, патриотизмът ще девалвира. Хората няма да искат да гласуват за нещо, което се казва патриотично. Всяка власт заслепява, тя е наркотик, на който, ако му се отдадеш, те откъсва от реалността.".

Явно след срещата с премиера Борисов политическият фокус на Волен Сидеров за властовата реалност се е наместил и той вече изповядва друга теза.

Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код