Нинова пита Цветанов: Като член на УС на "Европол" ще информирате ли партньорите ни за Паспортгейт?!


Сподели:
21 Ноември 2018, Сряда
Подкрепяте ли политиката на правителството на Бойко Борисов, чрез която се издават фалшиви документи за европейско гражданство и се нанася удар по европейската сигурност, изтъква тя

Във връзка с Паспортгейт лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи остро запитване към зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов от парламентарната трибуна.

"Като член на УС на "Европол" какво ще направи Цветан Цветанов, за да информира европейските страни за пробива в европейската сигурност, който допуска правителството на Бойко Борисов", обърна се към шефа на депутатите от ГЕРБ Нинова.

"Г-н Цветанов, в името на европейското развитие на България ви питаме, подкрепяте ли политиката на правителството на Бойко Борисов, чрез която се издават фалшиви документи за европейско гражданство и се нанася удар по европейската сигурност. Какво ще направите като член на УС на "Европол", за да информирате европейските страни за пробива в европейската сигурност, които допуска правителството на Бойко Борисов и вицепремиерът, който носи отговорност за този сектор", атакува Нинова.

Източник: epicenter.bg

В категории: България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код