Христо Смоленов: "Западът иска да превърне България в европейско гето"


Сподели:
31 Януари 2019, Четвъртък
Стъпилата върху изконни ценности Европа е принудена през ХХI век да се откаже от цивилизационните си устои в името на фалшивия морал на политическата коректност, обясни експертът по антитероризъм

Западът иска да превърне България в европейско гето, където да транспортира нерешените проблеми на миграционната си политика. Това каза експертът по антитероризъм Христо Смоленов. Той припомни, че нееднократно страната ни е предупреждавала по-либералните спрямо мигрантския поток европейски общности за опасността от този тип политика.

Смесването на бежанци и терористи под шапката на уж еднородната мигрантска вълна от Изток вече е нанесло необратими щети в Европа, допълни Смоленов.

„Миграционната политика на канцлера Ангела Меркел заслужава фундаментална критика, а получава плаха такава. Дори само 1% от мигрантите да има отношение към тероризма, то на територията на Германия това са около 20 хиляди души, които са извън полезрението на традиционните методи за справяне с тази криза. Големият проблем на Германия е, че на територията ѝ съществува компактна маса от цивилизационно различни хора. Проблемът на България и Европа е, че са на стратегически най-важното място в сегашното разделение на трафика на хора и наркотици. Проблемът на българското общество е, че трябва да мисли със собствените си глави, за да не ги загуби един ден“, коментира експертът по антитероризъм.

Стъпилата върху изконни ценности Европа е принудена през ХХI век да се откаже от цивилизационните си устои в името на фалшивия морал на политическата коректност, обясни Христо Смоленов. Той предупреди обаче, че цената на този тип западна политика са невинните човешки жертви.

ЕС не разполага с механизъм за профилактика на внесения от Изток проблем, каза още експертът по антитероризъм.

Христо Смоленов добави, че нерешимата с настоящите методи миграционна криза се нуждае от механизъм за цивилизационна промяна на тези, които няма как да бъдат интегрирани иначе. ]

Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, Новините, Европа

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код