Мустафа Карадайъ присъства на молитвената закуска при президента Доналд Тръмп


Сподели:
08 Февруари 2019, Петък
Тя се провежда за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването на хората от всички религии, етноси и националности

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на годишната молитвената закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп, която се провежда за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави от цял свят в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването между хората от всички религии, етноси и националности. Това съобщиха от пресцентъра на Движението във Фейсбук.

Националната молитвена закуска е международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. Провежда се ежегодно през първия четвъртък на февруари.

На закуската, освен президента на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация, въоръжените сили на САЩ, както и дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

Преди мероприятието председателят на ДПС разговаря с посланика за международна религиозна свобода Сам Броунбек.

Източник: epicenter.bg

В категории: Новините, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код