Вижте жребия на партиите за евровота - ГЕРБ е с № 12, БСП - №18, ДПС - №20


Сподели:
24 Април 2019, Сряда
ВМРО е с №3 в изборната бюлетина, "Демократична България" е с фаталния №13. С номер 1 в бюлетината е Патриоти за Валери Симеонов

ЦИК тегли жребия за номера в бюлетината на 27 партии, коалиции и независими кандидати, регистрирани за евровота, предаде Канал 3.


ГЕРБ е с № 12.

Числото 12 е много силно заложено в целия ни живот, в цялото Сътворение. 12 е числото обозначаващо всяка съществена еволюционна стъпка. 12 е числото на идеалната дузина и означава затворен кръг, завършен цикъл.

БСП е  №18

Числото 18  е кармично число, символ на разплата, акт на възмездие. 18 е свързано с 8, което означава надеждност, доведена до съвършенство, тъй като е представена от двоен квадрат. Числото 8 носи победа, нерядко – след упорита борба.

ДПС - №20

Числото 20 изисква равновесие и контраст и поддържа равновесието, смесвайки позитивните и нагативните качества. То определя приливите и отливите на нашия успех, дарява ни с чувство за дълг. Същевременно нерядко променя нашите планове и надежди.

ВМРО е под №3

Числото 3 се характеризира със сила, настъпателност, действеност, организираност, решително преодоляване на трудностите, работоспособност. В ден, месец или година, тройката може смело да се пребори с всякакви пречки и да победи.

Ето и списъка:


1. Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска партия“).
2. Коалиция „Път на младите“ (ПП НДСВ и ПП Новото време).
3. ПП ВМРО – БНД.
4. Независим кандидат Ваня Григорова.
5. ПП „Партията на зелените“.
6. ПП ВОЛТ.
7. Независим кандидат Николай Ненчев.
8. Независим кандидат Венислава Атанасова.
9. Коалиция „Възход“.
10. Коалиция „Коалиция за България“.
11. Независим кандидат Десислава Иванчева.
12. ПП ГЕРБ.
13. Коалиция „Демократична България – Обединение“.
14. ПП АТАКА.
15. Независим кандидат Минчо Куминев.
16. ПП ДОСТ.
17. ПП „Пряка демокрация“.
18. Коалиция „БСП за България“.
19. ПП „Глас Народен“
20. ПП ДПС.
21. Коалиция Движение „Заедно“.
22. ПП „Българско национално обединение“.
23. Коалиция „ВОЛЯ – Българските Родолюбци“.
24. ПП „Движение 21“.
25. Независим кандидат Христо Симеонов.
26. ПП „Движение презареди България“.
27. ПП „Възраждане“.


"Числото 12 го възприемаме като 12-та поредна победа за ГЕРБ". Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, след тегленето на жребия за номерата на партиите за предстоящите евроизбори.
Желаем успех на всички и нека да бъдем толерантни, каза Цветанов.

Номер 18 в бюлетината представлява ясна задача – първо място на евроизборите и 8 евродепутати за „БСП за България“. Това каза пред журналисти зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски, след като ЦИК изтегли жребия с номерата на партиите, предаде Агенция „Фокус“.

„Номер 18 мисля, че е конкретна и ясна задача, представена пред всички вас днес – първо място и осем мандата на европейските избори – 8 евродепутати за „БСП за България“, заяви Свиленски. „Номер 18 е едно хубаво число и с това число се надявам да се случи промяната в България, смяната на модела и изгонването на ГЕРБ от властта“, каза още той и благодари на ЦИК за прозрачния жребий.

На въпрос как ще коментира проверката срещу Елена Йончева, Свиленски посочи, че държавните органи трябва да си свършат работата срещу всеки български гражданин, срещу когото има проверка.

20 е номерът на успеха, коментира пред журналисти евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.

„На 20 години е младежката ни организация, на тази кампания ние разчитаме изключително много на нашите кандидати, както и на техния професионализъм. Ние знаем как трябва да се реформира ЕС“, заяви Кючюк

"Не разчитаме на нумерология. Може да означава, че ще имаме трима представители. Това е въпрос на работа". Това заяви кандидатът за евродепутат и настоят евродепутат Ангел Джамбазки. По думите му трябва сериозна работа, за да вършат сериозната си кауза.

Източник: epicenter.bg

В категории: Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код