Асфалтират улици по време на порой в Добрич


Сподели:
21 Юни 2019, Петък
Асфалтиране по време на порой в Добрич възмути гражданите.

Вчера в ранния следобед в града се изля проливен дъжд. Това обаче не попречи полагането на асфалта на една от улиците в ремонт да продължи.

От фирмата изпълнител се оправдаха, че дъждът ги е изненадал и те не са имали избор. Те посочиха, че материалът вече е бил заръчан и е нямало как да се изхвърли на сметище.

"Единственият вариант беше този - да го положим и след това да го отстраним, като раздробяваме. Иначе трябваше да го изсипваме на огромни камари, което няма премахване след това", обясни техническият ръководител на обекта Аксудан Мехмед.

От своя страна зам.-кметът на Добрич арх. Боян Коларов увери, че приемането на строежа ще бъде по стандартите, които важат за целия свят. Той бе категоричен, че няма как така положеният асфалт да бъде оставен.

Асфалтирането ще продължи едва след като настилката изсъхне напълно.

Припомняме, по сходен начин беше асфалтирана и улица в ловешкото село Гложене. Там обаче асфалтът беше излят директно върху падналия сняг. Заради безумната според местните процедура почти се стигна до физическа саморазправа между тях и строителните работници.

Източник: news.bg

В категории: Новините, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код