Марешки ще се кандидатира за кмет на София


Сподели:
27 Юни 2019, Четвъртък
Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки ще се кандидатира за кмет на София. Пред „Хоризонт“ той заяви, че може да бъде алтернатива и че ще работи за по-добрия облик на столицата:

"Моите качества са ясни. Аз мисля, че мога да бъда алтернатива на всеки управленец на определено ниво. България върви с изоставащи темпове спрямо развитието на света и трябват доста по-активни мерки, с които да догоним развитието и да го надраснем. И за България, и за София това е едно и също. Става задръстване и тогава тръгваме да се чудим как да го решим. Трябва да имаш визия за напред, за да направиш так, че проблемът да не идва, защото ти си го решил предварително".

Веселин Марешки коментира пред "Хоризонт", че по негова информация столичният кмет Йорданка Фандъкова може и да не се кандидатира за следващ мандат:

"Доколкото разбирам няма да е кандидат за кмет и точно затова започват да се появяват различни други, екзотични имена да се въртят. Странна е ситуацията, че такива големи партии, примерно като БСП, не могат да намерят кандидат сред своите редици за кмет, така че ще видим". /БНР


В категории: Новините, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код