Борис Джонсън обеща Брекзит до 31 октомври и да обедини Великобритания


Сподели:
23 Юли 2019, Вторник
През последните 200 години, ние, консерваторите, винаги сме имали най-добрите идеи, подчерта той

"Като някой спящ гигант ние ще се издигнем чрез по-добро образование, по-добра инфраструктура, повече полиция," зарече се новият премиер

След като спечели надпреварата за бшдир но Кжнсирвоншвното портша следващ премиер на Обединеното кралство, Борис Джонсън обеща да обедини Великобритания и се ангажира, че Брекзит ще бъде факт до 31 октомври

"Като някой спящ гигант ние ще се издигнем чрез по-добро образование, по-добра инфраструктура, повече полиция, фантастично широколентово разпространение във всяко едно домакинство. Ще обединим тази удивителна страна и ще я придвижим напред," зарече се Джонсън.

"Знам, че ще има хора, които ще поставят под въпрос мъдростта на решението ви и може да има някои хора, които все още се чудят какво са направили. Аз просто ще ви посоча, че нито една партия няма монопол над мъдростта. Но ако погледнете историята на последните 200 години от съществуването на тази партия (Консервативната партия), ще видите, че ние, консерваторите, сме имали най-добрите идеи," подчерта новият премиер.

"Ще активизираме страната. Ще постигнем Брекзит на 31 октомври и ще се възползваме от всички възможности, които ще ни донесе един нов дух", посочи новият британски премиер.

Относно основните приоритети, стоящи пред него, Борис Джонсън каза: "Осъществяването на Брекзит, обединение на нашата страна и победа над Джереми Корбин от Лейбъристката партия"

Източник: epicenter.bg

В категории: Европа, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код