Проф. Михаил Константинов: "Това ще са най-скъпите избори у нас"


Сподели:
04 Септември 2019, Сряда
Това са най-скъпите избори у нас. Вдигнаха се заплащанията в секционните комисии, а те са гръбнакът на изборния процес.

Материалите в Столична община ще бъдат приемани на три места. Това заяви проф. Михаил Константинов, председател на Съвета на директорите "Информационно обслужване"

По думите му са вдигнати и парите на полицията. "В момента се намираме в ситуация на повишена терористична опасност, а нашата полиция се справя много добре", уточни той и добави, че под терористична опасност се визира и това някой да извади нож и да започне да коли.

"Едната зала, която ще използваме, ще е Арена "Армеец", проучваме кои ще са другите две", категоричен е Константинов. Той заяви, че на места ще има 5 вида избори.

"Не съм сигурен, че всички българи могат да гласуват машинно. Това го има само в половин Белгия, в Европа го няма. При нас има още един дефект - машинно и хартиено. После се смесват двата вида и става ужас. Един машинен глас струва 50 лева на последните избори", каза още той.

Попитан дали ще бъде оспорвана битката за София, той заяви, че се надява да не бъде. Що се отнася до конфронтацията между премиер и президент, Константинов заяви, че тя е много вредна и не познава човек, който да я одобрява.

Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код