Десислава Филипова: "Мая Манолова може да е обединител на лявото и дясното"


Сподели:
04 Септември 2019, Сряда
"Промяна за София и България" се казва движението, което ще оглави омбудсманът

Когато сложиха Манолова на позицията омбудсман, си помислиха, че ще ѝ затворят устата. Но се излъгаха. Тя свърши чудеса като омбудсман. Сами си вкараха острие. Опитват се да я стопират. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Десислава Филипова, адвокат и член на инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София.

Манолова ще оглави движението "Промяна за София и България".

"Кандидатирането ѝ за кмет на София ще е една изключително успешна стъпка. Всички, които заставаме зад нея сме граждани с проблеми. Манолова следи болките на гражданите", каза още тя.

"В една кампания ще има черен ПР и ще се говорят неща за нея", категорична бе Филипова.

"Мая Манолова може да е обединител на лявото и дясното. Нека всеки застане зад една силна кандидатура. Манолова е ярка личност, не е човекът, на който да му се диктувано", завърши Десислава Филипова.

Няма напрежение между мен и Манолова, изтъкна и Корнелия Нинова

"Харесвам работата й, харесвам я като човек - работоспособен, енергичен.", подчерта Нинова за Манолова. Основната цел на БСП е промяна на модела на управление на общините.

Няма конфликт между Мая Манолова и Корнелия Нинова, категорична бе лидерката на социалистите. "Един път сме разменяли различни мнения публично по една единствена тема и това е Истанбулската конвенция".

"По-често сме говорили по законодателни инициативи, тя е активна, няма право да внася закони, затова някой от депутатите трябва да ги разпознае и внесе."

На въпрос от водещия Антон Хекимян дали очаква да повтори ефекта "Радев" на местните избори, Нинова заяви, че най - после ветрилото в БСП се разтваря, защото много малки партии и организации, които също искат промяна, я търсят и виждат в БСП.

"Борисов е притеснен. Той и за генерал Радев говореше, че БСП няма кандидат, както сега говори за Мая Манолова. ГЕРБ имат вътрешни проблеми и премиера просто е тревожен.", заяви също Корнелия Нинова.

Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код