Десислава Иванчева също влиза в битката за София


Сподели:
05 Септември 2019, Четвъртък
Двете събират подписи, за да могат да се регистрират

Биляна Петрова пък ще се кандидатира за кмет на район "Младост"

Отстраненият кмет на "Младост" Десислава Иванчева също влиза в битката за кмет на София. Тя обяви своето решение във Фейсбук.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в състезанието за кмет на район "Младост". Двете призоваха за гражданска подкрепа. За да могат да се кандидатират им е нужно да съберат подписи за регистрация в Централната избирателна комисия.

Те ще бъдат събирани още от днес, а първите два събирателни пункта са съответно: на пазара в "Младост 1", до метростанцията от 16 ч. до 20ч. и на метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Ето и призива на Иванчева във Фейсбук:

Мили приятели,

НЕпослушни българи,

Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим спешно за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко, през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента.

Ние, двете „НЕпослушни”, въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.

Имаме само няколко дни да съберем 2 500 подписа, за да се регистрираме в ЦИК. Още от днес 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:
1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.
Продължаваме и следващите дни на същите локации, в същите часове, ако днес не успеете!

За целта ще ни е нужна Ваша подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни Християндемократическа  партия  на България. Подписите ще се събират от нейно име.

Източник: epicenter.bg

В категории: България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код