Тома Биков: "Има проблеми! Виждам ги! Аз не ходя с розови очила!"


Сподели:
05 Септември 2019, Четвъртък
Станислав Владимиров от БСП критикува премиера Борисов

Надявам се да има повече разум в управляващата коалиция, за да влезем с повече прозрачност в местните избори, посочи социалистът

„Надявам се в традиция да се превърне това – в началото на всяка сесия на НС президентът да държи реч пред депутатите. Иначе бихме го заподозрели в участие в местните избори“, заяви в сутрешен блок  депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Събеседникът му Станислав Владимиров, народен представител от БСП, подкрепи думите на Биков. Но, според него, би трябвало и Бойко Борисов да е бил в НС.

„Надявам се да има повече разум в управляващата коалиция, за да влезем с повече прозрачност в местните избори“, каза Владимиров.

„Не съм съгласен с критиката на Радев за непрозрачност в работата на НС. Всичко се излъчва, всеки един журналист има право да влезе в НС. Смятам, че в Президентството има много по – голяма непрозрачност“, обясни обаче Тома Биков. „Президентската институция по принцип е по – дистанцирана, но в рамките на мандата на Радев се случиха неща, които останаха необяснени, а имат нужда от това“, каза той.

„Наистина има проблеми, аз не съм с розови очила, но е по- добре да имаме диалог“, заяви още депутатът от ГЕРБ.

Владимиров изрази пак възмущението на БСП, че Борисов раздава пари от джипа си.

Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код