Стефан Данаилов за изборите в София: Плаша се от екзалтираните жени


Сподели:
09 Септември 2019, Понеделник
Актьорът харесва Фандъкова, подкрепя Манолова, но малко се страхува от Инициативния й комитет

Двете основни претендентки за кметския пост в София – Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) и Мая Манолова, да направят спокойна кампания – за това призова актьорът и дългогодишен член на БСП Стефан Данаилов. Той посочи, че харесва Фандъкова, но винаги е гласувал против нея. А според него Мая Манолова трябва да е кандидатът на БСП, но малко се страхува от нейния Инициативен комитет. И я посъветва да „да не подкара по схемата Фандъкова-Борисов”.

„Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци”, коментира пред бТВ Данаилов, който след операция се връща на сцената.

Той посочи, че преди време е казал на Манолова, че не става за президент. Но сега каквото и решение да вземе БСП той е „за“ тя да бъде кандидат за кмет на София.

„Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи. А тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона”, посочи актьорът.

Стефан Данаилов припомни, че същият съвет е дал на Корнелия Нинова по време на кампанията за Европейския парламент, но не бил послушан. „Елена Йончева прекали с остротата“, каза той.

И посъветва да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.

Източник: clubz.bg

В категории: Анализи, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код