Валерия Велева: И подкараха три синджира русофили ...


Сподели:
10 Септември 2019, Вторник
Жалко, че слепците у нас са толкова много!

Да подкараш три синджира русофили към следствието навръх 9-ти септември, е еманация на глупостта в държавата.Да оковеш доктор по философия с белезници и да го разкарваш по улиците на София, е бруталност, която навява ужасни спомени. И не е в полза на държавата.


Да създадеш огромен скандал с Русия, когато искаш енергийни проекти от нея, е тежко политическо късогледство. Във вреда на държавата.


Да правиш всичко това под диктовката на чужда служба, без за отчиташ обществените реалности, е безотговорност. И унижава държавата.Последиците:- сплотяване на левите сили у нас,- консолидиране на БСП и туширане на вътрешно-партийните разногласия пред външния враг,- създаване на още по-голям негативизъм към управляващите,- прокарване на още разделителни линии в обществото и създаване на нови огнища на омраза,- лош имидж на България навън,- лош климат вътре в България.Кому бе нужно това?Може русофилите да са най-големите шпиони у нас, това тепърва трябва да се докаже, но да използваш такива репресивни методи в условията на европейска демокрация, си е чист политически вандализъм, който ще има тежки последици.Жалко, че слепците у нас са толкова много!И са на такива високи постове в държавата!

Автор: Валерия Велева
Източник: http://epicenter.bg

В категории: Анализи, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код