Комедията на сезона "Капаро за трима" отново идва във Варна


Сподели:
27 Септември 2019, Петък
Време е да се откъснете от сивото ежедневие и да разпуснете с една от най-нашумелите и успешни постановки "Капаро за трима", която ще ви зареди с много хубави емоции!

Варненци ще имат възможността да гледат този уникален авторски спектакъл по идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дули Дулев на 6 Октомври от 19:30 часа във Фестивален и конгресен център Варна- Зала 1.
Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов.
Комичните ситуации в спектакъла ще накарат зрителите да се превиват от смях и да се забавляват, но и да се замислят за горчиви явления от нашата действителност.
Освен, че е една от най-успешните комедии, „Капаро за трима“ е и сред номинираните в 27-то издание на Наградите „Аскеер” за Съвременна българска драматургия.
За какво става въпрос в „Капаро за трима“:
Безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен лечител /Захари Танев/ стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент- бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), агресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка- непрактикуващ нотариус (Полина Маркова) .
Професионалния актьорски състав пресъздава разнообразни и колоритни персонажи.
Защото ...
„Капарото е най-висшата форма на доверие!“


В категории: Култура

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код