Варна с трети супермаркет БИЛЛА от днес


27 Август 2009, Четвъртък
Австрийската верига дава сериозна заявка за присъствието си в морската столица

 

Австрийската верига супермаркети BILLA откри третия си магазин във Варна снощи. Магазинът се намира на ул. ‘Ана Феликсова’ 12 в квартал Възраждане.

 

Официалното откриване бе от 17:00 часа, а час по късно супермаркетът отвори врати за първите си клиенти.

 

Лентата прерязаха Мария Тодорова, заместник кмет на район Младост и Дияна Тодорова, оперативен директор на БИЛЛА България. От своя страна Тодорова пожела по-висока покупателна способност на варненци и изрази радостта си от отварянето на супермаркета, който е с по-голяма площ от останалите два във Варна.

 

Ние залагаме на качествени и достъпни продукти и особено на собствената ни марка Clever. Пресните ни продукти са преоритет. Можете да се убедите в поддържането на високо ниво от разнообразието в продуктовата листа до отношението на персонала ни към клиента., сподели Диана Тодорова.

 

Тя акцентира върху характерните за марката 4 начина за спестяване: БИЛЛА card - карта за събиране на бонус-точки, които всеки месец се преобразуват в левови отстъпки; БИЛЛА +за различни промоции; Ниска цена – син етикет, който показва най-евтините продукти от всяка стокова група и Акция, в която влизат артикулите с намаление в акционната брошура.

 

Третата варненска Билла е 46-ият супермаркет от националното разширяване на търговската верига. До края на септември се предвижда отварянето на 50-тия магазин, което ще съвпадне с деветия рожден ден на БИЛЛА България.

 

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 45  магазина, 9 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията  отвори 11 супермаркета. В България тя е сред най-големите чуждестранни фирми, осигурявайки над 3000 работни места в различни градове из страната.

 

 

 

vlastta.com
В категории: Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код