Анализи

Страници:

Домашно насилие или детска манипулация?

През последните 30 години новата система възпита децата да нямат уважение към социалните корени като учител, полицай, съсед, по-възрастен и други.
прочетено: 2574 пъти


За един пореден Синоден гаф

„Горко на света от изкушенията, защото изкушения трябва да дойдат, но горко на онзи човек, чрез когото идва изкушението“ (Мат. 18:7)
прочетено: 2835 пъти


ДАНС влезе в българска банка заради задържаните милиони от Венецуела

ДАНС и САЩ са засекли българин със стотици милиони от Венецуела, като посланик Ерик Рубин ще обсъди днес въпроса с премиера Борисов.
прочетено: 3388 пъти


Сатанинският план зад новата стратегия за детето

Няма да може да се карате на детето, което възпитавате, няма да може да му четете съобщенията от телефона и таблета, който сте му купили, дори и с педофили, наркопласьори и сводници.
прочетено: 2366 пъти


Валерия Велева: "Бедни ми, Радев, защо влезе в капана на Борисов?"

Няма логично обяснение защо президентът Румен Радев е подписал указите за назначаването на Румяна Бъчварова и Марин Райков като посланици - съответно в Тел Авив и в Лондон
прочетено: 3092 пъти


Вълчев знаел за теча на информация от МОН още от 2017 г.

Данни за изтичане на информация от Министерството на образованието за европроекти има още от края на 2017 г.
прочетено: 2177 пъти


Сорос предупреди ЕС, че върви по стъпките на СССР към забвение

ЕС върви като "сомнамбул към забвение" и "върви по пътя на Съветския съюз", ако не се събуди за нарастването на антиевропейските настроения, предупреди Джордж Сорос, цитиран от "Индипендънт".
прочетено: 3440 пъти


Проф. Петър-Емил Митев: "Епохата „Борисов” върви към своя край. Шансът е на страната на президента"

Хората са недоволни от условията на живот. Подкопан е общественият морал. Налице е усещане за остър дефицит на социална справедливост. Влиза в действие безпрецедентна изборна машина.
прочетено: 2421 пъти


Проф. Искра Баева: "България и фалшивите новини, които навремето се наричаха дезинформация"

Ако Цветанов има сведение, че Русия ще се намеси на изборите у нас, не е ли по-добре властите да предотвратят това, вместо да го обявяват на всеослушание
прочетено: 2091 пъти


Посланик Макаров отговори на Цветанов: "Не се месим във вашите избори, не сме тровили Гебрев"

Надявам се по време на моя мандат Путит да посети България, отговори Анатолий Макаров в инициативата "Попитай посланика" в профила си във "Фейсбук"
прочетено: 3166 пъти


Велизар Енчев: "Марин Райков - пожизнен посланик или генерал-губернатор в сянка?! Това е гавра!"

Цялата дипломатическа кариера на Райков е низ от брутални нарушения на правилниците на МВнР, на законите в страната и на световната дипломатическа практика.
прочетено: 3023 пъти


Съветите на разследващите за романтичните онлайн измами

"Създават се емоционално зависимости, които аз намирам за много по-опасни, отколкото да изпратиш 1000 евро някъде, което разбира се е глупаво, но когато човек се води от емоции, не се води от разум... Работят с емоционални дефицити и това може да има пагубен резултат."
прочетено: 3058 пъти


20% от бюджета на ЕС отива за отглеждане на животни

Близо 1/5 от общия бюджет на Европейския съюз - повече от 28 милиарда евро от данъкоплатците - отива за развъждане на селскостопански животни в Европа.
прочетено: 2404 пъти


Доц. Антоанета Петрова: "Испанският модел за възстановяване на дюни може да се приложи в България"

След мнението на доцент Росен Цонев, който вярва, че държавата може да задължи нарушителите да платят за възстановяване на дюните (четете тук), продължаваме темата с доцент Антоанета Петрова, която е директор на Ботаническата градина към БАН. Междувременно през уикенда министърът на околната среда и водите Нено Димов
прочетено: 2928 пъти


Зъболекари: "Лечението от НЗОК е унижение"

"За 30 години почти нищо не се случва в стоматологичната професия и най-вече за нашите пациенти. Твърдим, че лекуваме пациентите с единствената и неповторима здравноосигурителна каса". Това заяви на пресконференция  председателят на Сдружение на българските зъболекари д-р Анатолий Кънев.
прочетено: 3301 пъти


Страници: