Страници:

Добрев: Шепа търговци дерибействат и изнудват бизнеса

Това каза на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ и председател на енергийната комисия Делян Добрев.
прочетено: 3359 пъти


Нинова поведе бунт срещу повишените цени на водата

"40 млрд. лв. се крадат годишно, но няма 25 млн. лв. за онкоболни", каза Нинова и допълни, че днешният протест е и във връзка с концесията на "Софийска вода"
прочетено: 2077 пъти


Позната схема: Парите ”усвоени”. Ремонт няма

Храмът е "Свети Никола” във великотърновското село Царски извор и е паметник на културата, разрушен от земетресенията в община Стражица през 1986-а година.
прочетено: 2279 пъти


Шефката на МБАЛ-Ловеч забрани протестите със заповед

Директорката на МБАЛ-Ловеч д-р Анка Георгиева е издала заповед, с която нарежда да се прекратят протестните действия на персонала, считано от 14 декември.
прочетено: 2493 пъти


US журналистката Сюзан Кийтинг: Цветан Василев използва акта „Магнитски“ като последен отчаян ход

Сюзан Катц Кийтинг е разследващ журналист и известен блогър и писател. Автор е на списанията „Пийпъл“ и „Тайм“, както и на изданието US News & World Report, в което преди около месец публикува статия за жалбата на Цветан Василев по Глобалния акт „Магнитски“. В статията тя посочва, че банкерът беглец „се надява да използва американския закон, за да се отърве от обвиненията срещу себе си отвъд Океана, макар правозащитници да са категорични, че не виждат основания за неговия иск“. "Телеграф" се свърза със Сюзан Кийтинг с молба да ни даде повече подробности за проучването, което е направила на случая.
прочетено: 3255 пъти


Какво забравят да декларират политиците пред Сметната палата?

Недеклариране на дохода или имуществото на съпруг или съпруга са най-честите несъответствия в имуществените декларации на политиците.
прочетено: 3287 пъти


Всички общински болници са застрашени

Председателят на Управителния съвет на Сдружението на общинските болници в България д-р Неделчо Тотев отрече, че болниците в Гоце Делчев и Тутракан, Петрич, Димитровград, Белоградчик и Омуртаг са пред фалит заради дългове.
прочетено: 2526 пъти


В спецсъда започва мегаделото за КТБ

Днес в спецсъда започва мегаделото за КТБ. Съдията, който поема процеса, е Виржиния Петрова.
прочетено: 2970 пъти


Обезверени, медиците в Ловеч си искат заплатите

Медиците от ловешката болница МБАЛ "Проф. Д-р П. Стоянов" излязоха за втори ден на протест пред входа на лечебното заведение.
прочетено: 3307 пъти


Разследването на ”Мис България” било по сигнал на Бареков

Вчера стана ясно, че прокуратурата се е заела с проверка дали няма закононарушения в провеждането на конкурса "Мис България" 2017. Оказа се, че сигналът е бил подаден от ексдепутата Николай Бареков.
прочетено: 3375 пъти


Д-р Илко Семерджиев: Министър Ананиев прояви глупава арогантност към президента

Мотивите на президента са конституционни и са прецизирани от професор по право и конституционен съдия, което навява и на други мисли - дали здравният бюджетар няма и съдебно-конституционни амбиции, посочва бившият министър на здравеопазването.
прочетено: 2810 пъти


11-а среща Путин - Ердоган след свалянето на руския Су

Един час продължи  разговорът между турския държавен глава Реджеп Тайип Ердоган и руския президент Владимир Путин в двореца Бештепе в Анкара.
прочетено: 2670 пъти


Над 20 дела за КТБ отлежават в Софийската градска прокуратура

Hад 20 дела, отделени от разследването за източването на Корпоративна търговска банка (КТБ) все още са на етап проверка или досъдебно производство в Софийската градска прокуратура (СГП).
прочетено: 3327 пъти


Eксплозия на автогара в близост до „Таймс скуеър” в Ню Йорк

Експлозия е станала на автогара „Оторити” в Манхатън, Ню Йорк, предадоха световните агенции.
прочетено: 3434 пъти


7 вериги бензиностанции дадоха Марешки на КЗК

Ceдeм ĸoмпaнии, тъpгyвaщи c гopивa ca пoдaли cигнaл cpeщy coбcтвeниĸa нa бeнзинocтaнции VМ Реtrоlеum Веселин Марешки зapaди "чиcт, ĸлacичecĸи дъмпинг".
прочетено: 3566 пъти


Страници: